Рибка, запечена з картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
734 Рибка, запечена з картоплею
Фото - Рибка, запечена з картоплею
інгредієнти:
  • Рибa (судак, палтус) 800 г
  • Картопля 1 кг
  • Сир твeрдий 150 г
  • Майoнез
  • Сіль
  • Приправa

Рибка, запечена з картоплею інгредієнти Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити, посипати приправою для риби.

 

Рибка, запечена з картоплею Картоплю очистити, нарізати тонкими кружечками.

Форму змастити маргарином або маслом. Викласти картоплю тонким шаром, посолити, посипати тієї ж приправою, що і рибу.

фото Рибка, запечена з картоплею Наступним шаром викласти рибу.

Рибка, запечена з картоплею Рибa На рибу можна покласти шар помідорів.

На рибу знову викласти картоплю тонким шаром, посолити, посипати приправою.

Усе щедро змастити майонезом.

Рибка, запечена з картоплею Картопля Сир натерти на тертці і висипати.

Рибка, запечена з картоплею Сир твeрдий Поставити у духовку і випікати до готовності (приблизно 40 хвилин) при температурі 180 градусів.


Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.

Овощные салаты рецепты с фото. Рецепты и фото салатов.

Рецепт индийской кухни здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter