Рибка, запечена з картоплею
734
інгредієнти:
- Рибa (судак, палтус) 800 г
- Картопля 1 кг
- Сир твeрдий 150 г
- Майoнез
- Сіль
- Приправa
Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити, посипати приправою для риби.
Картоплю очистити, нарізати тонкими кружечками.
Форму змастити маргарином або маслом. Викласти картоплю тонким шаром, посолити, посипати тієї ж приправою, що і рибу.
Наступним шаром викласти рибу.
На рибу можна покласти шар помідорів.
На рибу знову викласти картоплю тонким шаром, посолити, посипати приправою.
Усе щедро змастити майонезом.
Сир натерти на тертці і висипати.
Поставити у духовку і випікати до готовності (приблизно 40 хвилин) при температурі 180 градусів.
Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.
Овощные салаты рецепты с фото. Рецепты и фото салатов.
Рецепт индийской кухни здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі