Рибка запечена
- Риба
- Бекон
- Сир твердий
- Часник
- Молоко
- Сік лимона
- Цибуля ріпчаста
- Бульйон
Тушку риби випатрати, почистити, скропити лимонним соком і залишити на 1 годину в холодильнику.
Нарізати тонко бекон.
Сир натерти на тертці і змішати з молоком до кашоподібного стану.
Далі зробити розрізи по спинці і покласти у них згорнуті тонкі смужки бекону, змастити сирною масою і поставити запікатися на 30 хвилин.
Потім цибулю нарізати і обсмажити, залити бульйон і тушкувати до м'якості.
Через 30 хвилин полити рибку цибульним соусом і залишити в духовці на 5 хвилин.
Осетинские пироги на заказ: рецепт фасолевого торта. Кулинарные рецепты.
Печенье за 15 минут рецептПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Вкусные рецепты салат цезарь www.recepti.biz.ua
детские кулинарные рецепты с фотографиями
recepti.biz паска рецепти з фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter