Рибка запечена
616
інгредієнти:
- Кріп
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Олія рослинна
- Вино біле 150 мл
- Селера
- Риба
Філе розморозити і укласти в маринад.
Залишити в холодильнику на 2-3 години. Розігріти духовку до 200 градусів. На деко укласти нарізану і миту картоплю, нарізану селеру і рибу. Запікати хвилин 30 при температурі 200 градусів. Подавати рибу з картоплею запеченою і з капустою маринованою.
Рецепты Приготовления: рецепт салат охотничий. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты петров пост. Лук порей рецепт пост.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пончиков на кефире. Купить кефир, цены.
рецепт шоколадного кекса на сметане
Приготовление блюд из яиц 5 класс фгосКоктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі