Рибка-виноград у кисло-солодкому соусі
- Філе риби (судак, пеленгас зі шкірою) 400 г
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Вино біле сухе 20 мл
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Перець білий мелений 0.35 ч.л.
- Сіль
- Цукор-пісок 50 г
- Томатна паста 30 г
- Оцет (9%) 20 г
- Вода 125 мл
Підготувати маринад. Змішати біле сухе вино, соєвий соус і білий мелений перець.
На філе рибки гострим ножем зробити поздовжні і поперечні надрізи з боку м'яса, не дорізаючи до шкірки (приблизно кубики розміром 1х1 см). З усіх боків посолити. Полити підготовленим маринадом і залишити на 10 хвилин, щоб філе промаринувалося.
Запанірувати з усіх сторін картопляним крохмалем, щоб крохмаль добре потрапив між розрізами.
Зробити соус, змішавши всі інгредієнти (крім крохмалю), помішуючи і уварюючи на слабкому вогні, потім затягнути крохмалем.
Опустити підготовлену рибку в киплячий фритюр і обсмажувати до готовності з усіх сторін хвилини 3.
Готове рибне гроно викласти на тарілку, полити гарячим соусом і прикрасити.
Рецепты с малиной - слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаРецепты и советы
Мультиварка Philips - приготовление пасты в мультиварке. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты приготовления в микроволновкеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат: рецепты салат с морепродуктами.
История происхождения майонеза www.recepti.biz.ua
Рецепт царской пасхи recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter