Рибка-виноград у кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
594 Рибка-виноград у кисло-солодкому соусі
Фото - Рибка-виноград у кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Філе риби (судак, пеленгас зі шкірою) 400 г
  • Крохмаль картопляний 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Вино біле сухе 20 мл
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Перець білий мелений 0.35 ч.л.
  • Сіль
  • Цукор-пісок 50 г
  • Томатна паста 30 г
  • Оцет (9%) 20 г
  • Вода 125 мл

Рибка-виноград в кисло-солодкому соусі інгредієнти Підготувати маринад. Змішати біле сухе вино, соєвий соус і білий мелений перець.

Рибка-виноград в кисло-солодкому соусі На філе рибки гострим ножем зробити поздовжні і поперечні надрізи з боку м'яса, не дорізаючи до шкірки (приблизно кубики розміром 1х1 см). З усіх боків посолити. Полити підготовленим маринадом і залишити на 10 хвилин, щоб філе промаринувалося.

фото Рибка-виноград в кисло-солодкому соусі Запанірувати з усіх сторін картопляним крохмалем, щоб крохмаль добре потрапив між розрізами.

Рибка-виноград в кисло-солодкому соусі Філе риби Зробити соус, змішавши всі інгредієнти (крім крохмалю), помішуючи і уварюючи на слабкому вогні, потім затягнути крохмалем.

Опустити підготовлену рибку в киплячий фритюр і обсмажувати до готовності з усіх сторін хвилини 3.

Готове рибне гроно викласти на тарілку, полити гарячим соусом і прикрасити.

Рибка-виноград в кисло-солодкому соусі Масло рослинне

Рецепты с малиной - слоеный пирог с фруктами. Рецепты Для Мультиварки.

Рецепты бездрожжевого теста для хлебаРецепты и советы

Мультиварка Philips - приготовление пасты в мультиварке. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Рецепты приготовления в микроволновкеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Как приготовить летний салат: рецепты салат с морепродуктами.

История происхождения майонеза www.recepti.biz.ua

Рецепт царской пасхи recepti.biz.ua

http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter