Рибка в кефірі
- Риба (біла, хек) 1 кг
- Картопля 700 г
- Кефір (натуральний йогурт) 400 г
- Часник 3 зуб.
- Імбир (свіжий, корінь) 20 г
- Куркума 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець чилі, м´ята суха)
Помити рибу, зняти луску, якщо вона є, зрізати плавники. Нарізати великими скибками.
Приготувати соус, у якому буде маринуватися риба. Кефір або натуральний йогурт налити у глибоку ємність.
Видавити зубчики часнику, щоб часниковий сік потрапив у соус.
Додати столову ложку куркуми.
Сіль, м'яту і перець чилі.
Очистити корінь імбиру і натерти на дрібній тертці, додати у соус і добре перемішати.
Залити рибу і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Очистити картоплю і відварити до легкої м'якості. Відварену картоплю нарізати широкими кружечками.
Вийняти з холодильника рибу і викласти у форму для запікання, чергуючи з відвареною картоплею. Залити соусом, що залишився.
Запікати в духовці при температурі 150-180 градусів, близько 20-30 хвилин.
recepti.biz.ua быстрые и легкие горячие блюда
Поможем выйти замуж в Германию: фруктовые десерты рецепты с фото.
Готовим со вкусом - шашлык из куриных сердец. Куриный шашлык, как в ресторане.
Торт В Мультиварке Рецепты: как приготовить пирог из тыквы. Как приготовить пирог.
Рецепт турецкие пироги со шпинатом. Пирог со шпинатом и грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter