Рибка у трьох "шубках"
- Риба (морська)
- Морква 1 шт.
- Сир твeрдий 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Борошно 2 ст.л.
- Молоко 0.5 скл.
- Вершки 200 г
- Спеції (для риби, мускатний горіх мелений)
- Мигдаль (порізаний, очищений) 1 ст.л.
- Коньяк 50 г
Рибу (6 скибочок) замаринувати в молоці, спеціях, додаючи коньяк.
Приготувати першу "шубку" - розігріти вершкове масло, додати 2 ст. л. борошна, швидко перемішати, додаючи 100 г вершків.
На деко, змащене маслом, покласти рибу, зверху приготовлену начинку, поставити в духовку на 20 хвилин.
Друга "шубка". Натерти моркву на дрібній тертці й укласти зверху, поставити знову в духовку на 5-7 хвилин.
Третя "шубка" - натерти сир, змішати з рештою вершків і додати мигдаль.
Намазати зверху, і знову в духовку на кілька хвилин (дати сиру розтанути).
Подавати гарячою.
Рецепты Приготовления: рецепти до нового року.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: смачна вечеря рецепти.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты выпечки на рождество. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Семена грибов вешенки купить: салат с жареными грибами. Купить мицелий.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter