Рибка у сирній скоринці
- Філе білої риби (хек, минтай) 4 шт.
- Лимон (лимонний сік) 0.5 шт.
- Соєвий соус 50 мл
- Яйце 3 шт.
- Борошно пшеничне 6 ст.л.
- Сир твердий 100 г
- Перець білий мелений 1 ч.л.
Філе розморозити, порізати на шматочки розміром 3 см у довжину, поперчити, додати лимонний сік, соєвий соус і маринувати 40 хвилин.
В окремій посудині перемішати яйця з натертим на тертці сиром.
Мариновану рибку умочити в борошно.
Потім відразу в яєчно-сирну суміш.
Швидко покласти на сковорідку - смажити із двох боків до золотистого кольору, хвилини по 3 з кожного боку.
Подавати із відвареним рисом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат святковий рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепт торта бисквит с фруктамиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты панакоты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты горячие. Холодные закуски из рыбы и мяса. Рецепты Холодных мини закусок.
Рецепты салаты мясо овощи.
Кулинарные рецепты с фотографиями: рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Майонез за 1 минутуПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter