Рибка у ніжному клярі під солодко-томатним соусом
- Риба (біла)
- Яйце куряче
- Кефір 100 мл
- Олія рослинна
- Паста томатна 3 ст.л.
- Сіль (велика)
- Перець чорний (мелений)
- Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець духмяний (горошком) 2 шт.
- Цукор-пісок 3 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно пшеничне
Рибку або рибне філе обробити на порційні шматочки. Ретельно посолити з усіх боків крупною сіллю (краще морською) і залишити на 10-15 хв. Потім промити.
Приготувати кляр: яйце + кефір + борошно + сіль + перець чорний мелений + коріандр мелений. Консистенція - як густа сметана.
На сковорідці розігріти олію, умочити кожен шматочок у кляр і обсмажити спочатку до рум'яного кольору з усіх боків, потім зробити вогонь менше, накрити кришкою і тушкувати трохи, щоб сік у рибці накопичився. Готову рибку перекласти у керамічну посудину.
Соус: цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до золотистого кольору. Додати томатну пасту, трохи води, сіль, цукор, коріандр, запашний перець, лавровий лист, чорний перець. Трохи протушкувати і залити соусом рибку. Посипати кропом.
Как приготовить летний салат - вкусные торты на день рождения рецепты. А твой унитаз светится.
Салат морепродуктов рецепт здесь
Фотографии салатов: рецепты салатов с креветками с фотографиями.
http://recepti.biz.ua торт маковый рецепт
Торт с фотографией: тортики фото. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter