Рибка у ніжному клярі під солодко-томатним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
619 Рибка у ніжному клярі під солодко-томатним соусом
Фото - Рибка у ніжному клярі під солодко-томатним соусом
інгредієнти:
  • Риба (біла)
  • Яйце куряче
  • Кефір 100 мл
  • Олія рослинна
  • Паста томатна 3 ст.л.
  • Сіль (велика)
  • Перець чорний (мелений)
  • Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
  • Лист лавровий 2 шт.
  • Перець духмяний (горошком) 2 шт.
  • Цукор-пісок 3 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Борошно пшеничне

Рибку або рибне філе обробити на порційні шматочки. Ретельно посолити з усіх боків крупною сіллю (краще морською) і залишити на 10-15 хв. Потім промити.

Приготувати кляр: яйце + кефір + борошно + сіль + перець чорний мелений + коріандр мелений. Консистенція - як густа сметана.

На сковорідці розігріти олію, умочити кожен шматочок у кляр і обсмажити спочатку до рум'яного кольору з усіх боків, потім зробити вогонь менше, накрити кришкою і тушкувати трохи, щоб сік у рибці накопичився. Готову рибку перекласти у керамічну посудину.

Соус: цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до золотистого кольору. Додати томатну пасту, трохи води, сіль, цукор, коріандр, запашний перець, лавровий лист, чорний перець. Трохи протушкувати і залити соусом рибку. Посипати кропом.

 

Как приготовить летний салат - вкусные торты на день рождения рецепты. А твой унитаз светится.

Салат морепродуктов рецепт здесь

Фотографии салатов: рецепты салатов с креветками с фотографиями.

http://recepti.biz.ua торт маковый рецепт

Торт с фотографией: тортики фото. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter