Рибка у манній крупі "Російський запал"
841
інгредієнти:
- Риба (філе, судак або сом) 1 шт.
- Манка (мелені сухарі) 1 скл.
- Сіль
- Базилік
- Морква 1 шт.
- Сир 120 г
- Яйце 3 шт.
- Майонез 3 ст.л.
Рибу почистити, видалити кістки, хвіст і голову (плавники). Якщо це готове філе, то злегка відбити.
Підготувати кляр: яйця змішати з майонезом, сіллю, манку залишити окремо (або панірувальні сухарі).
Обмочити філе у клярі, обваляти в манці і обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.
Скласти рибку в сковороду з глибоким дном, посипати морквою, сиром і подрібненим базиліком. Поставити в духовку на 40 хвилин.
Первые кадры - первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.
Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі