Рибка у манній крупі "Російський запал"

ДРУГІ СТРАВИ
801 Рибка у манній крупі "Російський запал"
Фото - Рибка у манній крупі
інгредієнти:
  • Риба (філе, судак або сом) 1 шт.
  • Манка (мелені сухарі) 1 скл.
  • Сіль
  • Базилік
  • Морква 1 шт.
  • Сир 120 г
  • Яйце 3 шт.
  • Майонез 3 ст.л.

Рибка в манної крупі Рибу почистити, видалити кістки, хвіст і голову (плавники). Якщо це готове філе, то злегка відбити.

Підготувати кляр: яйця змішати з майонезом, сіллю, манку залишити окремо (або панірувальні сухарі).

Рибка в манної крупі Обмочити філе у клярі, обваляти в манці і обсмажити з двох сторін до рум'яної скоринки.

фото Рибка в манної крупі Скласти рибку в сковороду з глибоким дном, посипати морквою, сиром і подрібненим базиліком. Поставити в духовку на 40 хвилин.

Рибка в манної крупі


Первые кадры - первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.

Рецепты Для Мультиварки: приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter