"Рибка у клярі"

ДРУГІ СТРАВИ
629 "Рибка у клярі"
Фото -
інгредієнти:
  • Риба свіжа (пікша) 150 г
  • Борошно пшеничне 2 ст.л.
  • Олія рослинна 1 ст.л.
  • Майонез 1 ст.л.
  • Шпинат (таблетка) 1 шт.
  • Вода 1 ст.л.

Рибне філе без кісток і шкіри нарізати брусками і замаринувати. Додати соєвий соус, сіль, перець, олію і залишити хвилин на 15.

Шпинат розморозити.

фото Приготувати тісто: 1 таблетка шпинату, 1 ст. л. майонезу, 1 ст. л. олії, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. води, посолити. Все перемішати.

Рибу обваляти у борошні і в тісто, щоб обволікало. Смажити на олії з усіх боків можна у фритюрі.

Готову рибку покласти на серветку, щоб стекла олія. Прикрасити.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов с омлетом. Готовим со вкусом.

Карл шумахер рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

http://recepti.biz.ua торт без выпечки

новогодние праздничные блюда

Рецепты из баклажанов: приготовление блюд в микроволновке. Приготовление вкусных блюд.

Салати з майонезомсалати з майонезом

Как приготовить Яблочный штрудель видеояблочный штрудель

приготовление блюд на электрогриле

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter