"Рибка у клярі"
- Риба свіжа (пікша) 150 г
- Борошно пшеничне 2 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Шпинат (таблетка) 1 шт.
- Вода 1 ст.л.
Рибне філе без кісток і шкіри нарізати брусками і замаринувати. Додати соєвий соус, сіль, перець, олію і залишити хвилин на 15.
Шпинат розморозити.
Приготувати тісто: 1 таблетка шпинату, 1 ст. л. майонезу, 1 ст. л. олії, 1 ст. л. борошна, 1 ст. л. води, посолити. Все перемішати.
Рибу обваляти у борошні і в тісто, щоб обволікало. Смажити на олії з усіх боків можна у фритюрі.
Готову рибку покласти на серветку, щоб стекла олія. Прикрасити.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты салатов с омлетом. Готовим со вкусом.
Карл шумахер рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.ua торт без выпечки
Рецепты из баклажанов: приготовление блюд в микроволновке. Приготовление вкусных блюд.
Салати з майонезомсалати з майонезом
Как приготовить Яблочный штрудель видеояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter