Рибка у клярі
- Риба 1 шт.
- Крохмаль
- Сіль
- Перець
- Яйце 3 шт.
- Вода
- Олія
Рибу обробити на філе, порізати невеликими шматочками. Приготувати кляр: жовтки відокремити від білків, білки залишити в окремій посудині. У мисці змішати жовтки із сіллю, перцем, додати склянку води, всипати борошно і крохмаль, все добре розмішати. Білки збити міксером у піну, у миску із борошном поступово вмішати збиті білки, кляр готовий. У сковороді розігріти олію, стільки, щоб рибка плавала. Шматочки риби вмочати у кляр і обсмажувати на сковороді, перевертаючи, до золотистого кольору.
Якщо приготовлений кляр буде густий, то можна додати трохи води і розмішати дуже акуратно, щоб піна не осіла.
Приготовление и консервация овощей и фруктов. Рецепты консервация овощей на зиму.
recepti.biz.ua Куриный рулет с омлетом
Купить вкусную брынзу в Украине - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Кулинарные сайты топ 10Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Сайт электронной кулинарной книги. Кулинарные сайты с фотографиями.
Осетинские пироги на заказ - рецепты с творогом фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter