Рибка у картопляній лусці
- Рибне філе (хек, минтай) 200 г
- Картопля 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Спеції (для риби)
- Олія рослинна
- Овочі асорті
Рибне філе (без шкірки і кісток) обсушити на паперовому рушнику. Розрізати на порційні шматочки. Посолити, поперчити або посипати спеціями для риби.
Яйце збити в окремій мисці.
Картоплю нарізати тонкими пластинками по довжині або натерти на тертці для чіпсів.
На лопаточку (можна на долоню) покласти шматочок рибки, обваляний спочатку в борошні, потім в яйці. Зверху укласти пластинки картоплі у вигляді рибної луски. Збризнути збитим яйцем.
Акуратно (але швидко) перевернути на розігріту з рослинною олією сковороду картопляною стороною вниз. Тут же скропити яйцем другу сторону рибки і швиденько викласти картоплю у вигляді луски, знову скропити яйцем. Смажити першу сторону до золотистого кольору, акуратно перевернути. Другу сторону до золотистого кольору. Щоб картопля добре схопилася. Ще раз перевернути на першу сторону і знову на другу, щоб картопляна луска придбала красивий колір, а рибка приготувалась.
Готову рибку у картопляній лусці викласти на тарілку, прикрасити. Подати можна із зеленню або овочами.
ТутМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
recepti.biz.ua отбивная куриная с грибами запеченая
Кулинарные рецепты праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. Кулинарные рецепты
Салоны кухонной мебели - немецкая кухня рецепты с фото. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Рецепт бисквитного рулета с кремомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты салата с морепродуктамиРецепты и советы
Доставка готовой еды на неделю - салаты с консервой. Диетические блюда для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter