Рибка у горіховій скоринці
- Риба (філе) 1 кг
- Горіхи волоські (очищені) 1.5 скл.
- Майонез 5 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Сухарі панірувальні
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Приправа
- Олія рослинна
Очищені і трохи підсмажені волоські горіхи подрібнити.
У ємності змішати майонез, яйця, додати приправи (орегано та базилік), і збити.
Нарізати рибку шматочками.
Посолити, трохи поперчити і скропити соком лимона. Потім занурити шматочки у майонезно-яєчну суміш, потім обваляти у горіхах, знову в суміш і обваляти у панірувальних сухарях.
Відправити шматочки на сковорідку з розігрітою олією.
Обсмажити до золотавої скоринки з обох сторін (хвилин 7).
Посипати зеленню і подавати з рисом або відвареною картоплею.
Рецепты тортов на любой вкус: бите скло десерт рецепт.
Рецепты выпечки хлеба. Выпечка рецепты с фото.
Вкусные торты на день рождения рецептыПраздничные подборки рецептов
Черничное варенье рецептыПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
www.recepti.biz.uaВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter