Рибка у глазурованому соусі
- Сьомга
- Кабачoк 1 шт.
- Мед 2 ч.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
На оливковій олії злегка обсмажити із двох сторін сьомгу.
Викласти на тарілку обсмажену рибку, потім нарізати кабачок, трохи посолити, і також обсмажити до золотавої скоринки.
Вийняти готовий кабачок. Приготувати соус.
На чистій сковороді розтопити вершкове масло, потім вилити мед, мед почне кипіти, потім влити соєвий соус. Варити до легкої в'язкості.
У готовий соус додати рибку і кабачок, тушкувати на повільному вогні під кришкою хвилини 2 з кожного боку.
Новогодние рецепты праздничных блюдПраздничное агентство. Праздничная компания
Готовим со вкусом - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Фотографии салатов.
recepti.biz.uaкак приготовить пирог из тыквы
Диета: рецепты для похудения: рецепты с филе курицы с фото.
Чанахи рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter