Рибка Святкова
- Риба 400 г
- Копчена червона риба 250 г
- Ікра 1 скл.
- Петрушка
- Вершки 50 мл
- Сіль
Свіжу рибку помити і відварити на пару або викласти на тарілку, щільно замотати плівкою і поставити в мікрохвильову піч на повну потужність на 4-5 хвилин.
Потім м'якоть розчавить гарно виделкою.
У невеликій каструльці нагріти вершки. Викласти туди м'якоть риби і на повільному вогні, постійно помішуючи, випарити рідину протягом 4-5 хвилин.
Остудити. Розділити на дві частини. Одну частину перемішати з ікрою. Іншу частину із зеленню і невеликою кількістю дрібно порізаної копченої риби.
Розкласти на плівці червону копчену рибу пластами трохи в нахлест.
Посередині пласта викласти спочатку одну частину м'якоті риби. Зверху трохи червоної копченої риби. Потім другу половину м'якоті.
Загорнути краї копченої риби. Сформувати рулет.
Загорнути щільно у плівку і покласти в холод на 10 годин мінімум.
Порционный слоеный салат с Курицей, яблоком, орехами и грибами. Салат из Курицы с клюквой и карри.
Закупка рецепты - рецепты мясных закусок с фото.
Майонез домашнийПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter