Рибка "Сонячна"
- Риба (горбуша) 1 кг
- Гарбуз 900 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Квасоля (варена) 1 скл.
- Горіх мускатний 0.5 ч.л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець духмяний горошком 7 шт.
- Сіль
- Томатна паста 2 ст.л.
Рибу очистити, помити, посипати сіллю і залишити на 15 хвилин.
Далі запанірувати і обсмажити на помірному вогні в олії (або вершковому маслі).
Обсмажену рибу викласти у форму для випічки.
Гарбуз натерти на крупній тертці.
Цибулю нарізати півкільцями.
Все спасерувати на олії близько 15 хвилин.
Потім додати різаний соломкою перець, помідор - часточками, відварену квасолю, сіль, перець запашний горошком, мускатний горіх, лавровий лист і томат.
Пасерувати ще близько 10 хвилин.
Зверху на рибу викласти овочі.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Польская выпечка рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Плов рецепт приготовления в мультиваркеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Готовим со вкусом: рецепты пошагово с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter