Рибка: просто і смачно
649
інгредієнти:
- Філе риби 500 г
- Борошно
- Вода
- Огірок 200 г
- Майонез 200 г
Філе риби розморозити, порізати невеликими шматочками.
Приготувати кляр (борошно + вода).
На розігріту сковороду налити олію, викласти філе риби, попередньо вмочивши його у клярі. Смажити із двох боків до утворення золотистої скоринки.
Готову рибку гіркою викласти на широку тарілку і полити соусом.
Соус: у 200 г майонезу натерти на тeртці 200 г солоного (бочкового) огірка, всe ретельно перемішати.
Страву подавати холодною.
www.recepti.biz.ua диетические и постные блюда рецепты
www.recepti.biz.uaНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Кулинарный сайт ресторан www.recepti.biz.ua
Психолог лариса ренар возраст википедияДобровольная система сертификации, сертификация психологов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі