Рибка по-бомбейськи
- Пангасіус (філе) 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Манго 1 шт.
- Імбир (корінь)
- Молоко кокосове 250 мл
- Спеції (карі, перець чилі, сіль)
- Масло вершкове 2 ст.л.
Нарізати цибулю порей і обсмажити на вершковому маслі до прозорості.
Почистити імбир і часник. Дрібно нарізати і відправити до цибулі. Додати 1,5 ст. ложки карі.
Через 5-7 хвилин, коли усі інгредієнти обміняються ароматами і "подружаться", ввести кокосове молоко, перемішати і закрити кришкою ще на 5 хвилин.
Очистити манго від шкірки, відібрати м'якоть і зробити пюре у блендері або комбайні.
Додати пюре до овочів.
Далі додати кайєнський перець, чилі, сіль, чорний перець. Перемішати.
Додати добре промите філе рибки. Протушкувати хвилин 5 під кришкою і потім ще 2 хвилини без кришки.
Краще всього подавати на "подушці" з рису.
Столы и стулья для кухни,гостиной - салати до святкового столу.
Рецепты блюд из дичи и рыбы. Рецепты блюд из филе рыбы.
Закупка рецепты: выпечка домашнего хлеба рецепты. Кухонные Принадлежности.
Картинки Спартака в лиге чемпионов тут
Праздничный новогодний салат рецептПраздничная компания. Праздничное агентство
Мультиварки для выпечки: пирог песочный с яблоками. Как испечь дома хлеб на закваске.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке здесь
Салат с морепродуктами рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Мультиварки для выпечки - новогодние праздничные блюда. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz.uaоладьи тыквенные
Рецепт как делать заварной крем www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter