Рибка під скоринкою солі
684
інгредієнти:
- Риба (судак) 1.5 кг
- Сіль (велика) 3 кг
- Білок яєчний 4 шт.
- Лимон 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Кмин 1 ст.л.
Сіль змішати із білками.
Нарізати лимон і часник шайбами.
1/3 солі викласти у форму.
На сіль покласти половину нарізаного лимона і часнику, потім кмин.
Потім покласти рибку, риба повинна бути із лускою, а то багато солі у себе вбере.
Поверх рибки укласти залишений лимон, часник і кмин.
Засипати залишеною сіллю, так, щоб риби не було видно.
Поставити у духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
Готову рибку вийняти і обробити.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского. Поможем выйти замуж в Германию.
Новогоднее меню рецепты блюд. Новогодние рецепты приготовления блюд.
Майонез по дюкануПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі