Рибка під скоринкою солі
	
					806				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Риба (судак) 1.5 кг
 - Сіль (велика) 3 кг
 - Білок яєчний 4 шт.
 - Лимон 1 шт.
 - Часник 4 зуб.
 - Кмин 1 ст.л.
 
 Сіль змішати із білками.
 Нарізати лимон і часник шайбами.
 1/3 солі викласти у форму.
 На сіль покласти половину нарізаного лимона і часнику, потім кмин.
 Потім покласти рибку, риба повинна бути із лускою, а то багато солі у себе вбере.
 Поверх рибки укласти залишений лимон, часник і кмин.
 Засипати залишеною сіллю, так, щоб риби не було видно.
 Поставити у духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
 Готову рибку вийняти і обробити.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт борща украинского. Поможем выйти замуж в Германию.
Новогоднее меню рецепты блюд. Новогодние рецепты приготовления блюд.
Майонез по дюкануПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі