Рибка під шубою
- Картопля
- Риба (пангасіус, короп) 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 150 г
- Майонез 2 упак.
- Сіль, перець
Посудину змастити соняшниковою олією, викласти картоплю заздалегідь відварену до напівготовності, промазати майонезом, зверху замариновану рибку (маринад: майонез, сіль, перець), викласти нарізану цибулю і змастити майонезом.
Поставити у заздалегідь розігріту духовку на середню температуру, готувати хвилин 10, посипати сиром і готувати до готовності (ще 15-20 хвилин).
Готовим со вкусом - салат святковий рецепт.
Рождественская выпечка рецепты и фотоПраздничные подборки рецептов
Кулинарные блюда для худеющих: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Рецепты французских десертов http://recepti.biz.ua
Топперы для тортов: торт дитячий на день народження. Сахарная паста,мастика для тортов.
www.recepti.biz.uaхолодные закуски из лаваша
Здеськак приготовить почки говяжьи
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter