Рибка під шубкою "Ніжна"
- Філе рибне (минтай) 3 шт.
- Борошно
- Яйце 1 шт.
- Паприка (болгарський перець) 150 г
- Сир 150 г
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Майонез 100 г
Філе порізати на порційні шматки. В одну тарілку убити яйце, посолити і перемішати виделкою. В іншу - насипати борошно. На гарячу сковороду з олією викладати рибу, обвалявши її спочатку в борошні, потім в яйці.
Обсмажити по 1 хвилині на великому вогні з кожного боку до золотистого кольору і перекласти у форму (змащену) для випікання.
Зверху викласти на рибу перець нарізаний (без розморожування) і збризнути майонезом.
Зверху посипати натертим на крупній тертці сиром, а на сир укласти часточки лимона.
Поставити в прогріту до 200-210 градусів духовку і запікати 15-20 хв до світло-золотистого кольору.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарный словарь. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Рецепты блюд из рыбыРецепты блюд. Рецепты всевозможных диет. Статьи о рыбах
Футбол Московский Спартак картинки. Картинки футбольного клуба Спартак Москва.
Салат из брокколи рецепты с фото по-корейскиМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.ua рецепты приготовления плова на костре
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов из морепродуктов.
Ищете диетолога? Худейте дома: диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter