Рибка під шпинатом
627
інгредієнти:
- Філе рибне 500 г
- Шпинат 1 пуч.
- Петрушка 100 г
- Кріп 100 г
- Цибуля зелена 100 г
- Кінза 100 г
- Лимон 2 шт.
- Майoнез 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Всю зелень із цибулею дрібно нарізати, посолити і полити соком лимона.
Додати ложку майонезу, все добре перемішати.
Філе риби (тілaпія) посолити, поперчити та збризнути соком лимона.
Рибку укрити зелененькою ковдрою, зверху покрити фольгою. Відправити у розігріту духовку.
Пекти при температурі 200 градусів 15 хвилин, зняти фольгу і пекти ще 5 хв.
Польская выпечка рецептыТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
рождественская выпечка рецепты
Проверенные рецепты запеканок: лазанья рецепт высоцкая. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі