Рибка під овочевим маринадом
- Риба свіжа (щука) 1 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Пастернак (білий корінь) 1 шт.
- Томатна паста 5 ст.л.
- Оцет (9%) 3 ст.л.
- Спеції (цукор, сіль, перець чорний, червоний кайєнський пекучий, приправа для риби)
- Борошно пшеничне
- Олія
На тертку для корейської моркви (або довгою соломкою нарізати) натерти моркву, пастернак, цибулю нарізати півкільцями, усе обсмажити. Додати томатну пасту, цукор, сіль, спеції і розвести склянкою води.
Рибу нарізати на шматочки, посолити і залишити на 30 хвилин. Рибу обваляти у борошні й обсмажити. Першим шаром у каструльку викласти кілька ложок овочевої засмажки. Потім рибу й так шарами доки все не закінчиться. Останнім шаром теж повинні бути овочі. Поставити на вогонь і тушкувати не менше години. У середині готування спробувати. Додати оцет, долити трохи води і додати, якщо чогось бракує. Можна через півгодини на плиті, відправити все у духовку до готовності.
recepti.biz правильне харчування
Рецепты диетическиеДиетические рецепты. Рецепты всевозможных диет
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты греческой кухни с фото.
Домашнии Рецепты на любой вкус - колбаса домашняя без кишок.
recepti.biz Праздничный стол к Пасхе
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления плов с бараниной
Рецепты морепродукты салаты. Рецепты салата из морепродуктов.
Польские столы стулья для кухни. Название фабрик Польской мебели для кухни.
Рецепты салатов с каперсамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter