Рибка під моркв'яною шубкою
- Філе морської риби 1 кг
- Морква 5 шт.
- Томатна паста (соус або кутчуп) 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Приправи
- Олія
- Сіль
- Перець
Моркву очистити, натерти, цибулю дрібно порізати. Змішати і обсмажити, додати пасту, добре перемішати і знову обсмажити, посолити, поперчити, можна додати приправу.
Філе риби порізати на не великі шматочки, трохи посолити, поперчити і обсмажити до золотистої скоринки.
На дно посуду покласти шар риби, зверху шар моркви, знову рибу і зверху моркву і так доки інгредієнти не закінчаться.
Зверху повинна бути морква. Готову страву поставити в прохолодне місце на 30-40 хв.
Рецепт пончиков творожныхПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Наполеон рецепт для поста. Рецепты православной кухни к петрову посту.
recepti.biz.ua рецепт суп-гуляш
Посуда для квашения капустыКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Готовим со вкусом: рецепт салата с фетой. Как приготовить летний салат.
Восстановить обмен веществ - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter