Рибка "Неаполітанська"

ДРУГІ СТРАВИ
608 Рибка "Неаполітанська"
Фото - Рибка
інгредієнти:
  • Філе рибне
  • Помідор
  • Молоко 0.5 скл.
  • Сухарі панірувальні
  • Орегано
  • Петрушка
  • Часник
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Олія рослинна

Рибка Підготувати сухарну суміш: у панірувальні сухарі додати сухі спеції, сіль. Гарно перемішати.

Окремо розмішати яйце із молоком. Умочити філе у цю суміш, щоб добре просочилося, і відразу ж умочати у сухарну суміш, гарно притискаючи до неї рибку, щоб якомога більше сухарів прилипло.

Рибка У сковороді розігріти велику кількість олії. Викласти підготовлене філе і обсмажити на великому вогні із двох сторін до золотистого кольору.

фото Рибка Викласти підсмажене філе на тарілку. Зверху укласти тоненькі скибочки помідорів.

Рибка На помідори зверху покласти шматочки "Моцарели".

Рибка Викласти готову страву у мікрохвильовку і зігрівати до розплавлення сиру (2 хвилини). Не дати сиру переплавитися - краще нехай трохи не доплавиться і залишити в мікрохвильовці ще на 1-2 хвилини, щоб "дійшов" сам по собі. 

 

 

Купить кондитерку - пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.

Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Начинка пиццы. Начинки для мясной пиццы.

Фетучини в домашних условиях: пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.

Подкиньте рецепт салата с морепродуктами тут

Омлет - лучшая идея для завтрака. Рецепт Юлии Высоцкой. Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии Высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter