Рибка "Неаполітанська"
- Філе рибне
- Помідор
- Молоко 0.5 скл.
- Сухарі панірувальні
- Орегано
- Петрушка
- Часник
- Перець чорний
- Сіль
- Олія рослинна
Підготувати сухарну суміш: у панірувальні сухарі додати сухі спеції, сіль. Гарно перемішати.
Окремо розмішати яйце із молоком. Умочити філе у цю суміш, щоб добре просочилося, і відразу ж умочати у сухарну суміш, гарно притискаючи до неї рибку, щоб якомога більше сухарів прилипло.
У сковороді розігріти велику кількість олії. Викласти підготовлене філе і обсмажити на великому вогні із двох сторін до золотистого кольору.
Викласти підсмажене філе на тарілку. Зверху укласти тоненькі скибочки помідорів.
На помідори зверху покласти шматочки "Моцарели".
Викласти готову страву у мікрохвильовку і зігрівати до розплавлення сиру (2 хвилини). Не дати сиру переплавитися - краще нехай трохи не доплавиться і залишити в мікрохвильовці ще на 1-2 хвилини, щоб "дійшов" сам по собі.
Купить кондитерку - пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.
Рецепт борща украинскогоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Начинка пиццы. Начинки для мясной пиццы.
Фетучини в домашних условиях: пирог песочный с яблоками. Вкусные рецепты с фото.
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами тут
Омлет - лучшая идея для завтрака. Рецепт Юлии Высоцкой. Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter