Рибка на тарілці
792
інгредієнти:
- Філе рибне (товстолобик) 4 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Хліб 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Кріп
- Спеції
Відокремити від риби голову, хвіст.
У киплячу воду зі спеціями (сіль, лавровий лист, перець горошком) додати філе на пару хвилин.
Рибка побіліла - вийняти, нехай охолоне.
Бульйоном від риби залити хліб (батон).
Вийняти усі кісточки.
Масло змішати із кропом і сіллю, поставити у холодильник.
Фарш.
Через м'ясорубку пропустити рибку, цибулю, моркву, хліб (віджати).
Додати яйце і спеції.
Змочити руки в холодній воді, щоб фарш не липнув.
Сформувати котлетки, у серединку додавати масло з кропом.
Смажити на сковороді.
Рецепт салата из авокадо. Рецепты салата из авокадо.
http://recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі