"Рибка на тарілочці"

ДРУГІ СТРАВИ
630 "Рибка на тарілочці"
Фото -
інгредієнти:
  • Риба (зубатка, стейк) 400 г
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля зелена (порей) 100 г
  • Яйце 2 шт.
  • Борошно 4 ст.л.
  • Масло вершкове 1.5 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сухарі панірувальні

Рибу замаринувати у спеціях і лимонному соці.

Очищену картоплю відварити до готовності і розім'яти в пюре зі столовою ложкою вершкового масла.

фото Додати яйце.

Додати борошно, ретельно перемішати.

Рівномірно викласти у форму для запікання, рясно змащену вершковим маслом. Шар пюре виходить близько 1 см або трохи менше. Можна відправити «тарілочку» у розігріту духовку (температура 180-200 градусів) хвилин на 10-15.

Кожен шматочок риби запанірувати у борошні, умочити у збите яйце, потім - у сухарі. Швидко обсмажити рибку на розпеченій з олією сковороді. Підготовлені таким чином шматочки викласти на картопляну «тарілочку».

Страву рясно засипати порубаною зеленою цибулею (порей).

Можна на одну половину покришити подрібнені каперси і додати трохи сметани, іншу - «розмалювати» майонезом.

Злегка присипати все тертим сиром і знову в духовку хвилин на 15-20, не більше. Температуру збільшити до 200-220 градусів.

Можна подавати прикрасивши зеленню і скибочками лимона.

 

 

Рецепти з фото готовим домаЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты салата из морепродуктов http://recepti.biz.ua

recepti.biz.ua салаты из рыбы и морепродуктов рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter