"Рибка на тарілочці"
- Риба (зубатка, стейк) 400 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля зелена (порей) 100 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 4 ст.л.
- Масло вершкове 1.5 ст.л.
- Олія рослинна
- Сухарі панірувальні
Рибу замаринувати у спеціях і лимонному соці.
Очищену картоплю відварити до готовності і розім'яти в пюре зі столовою ложкою вершкового масла.
Додати яйце.
Додати борошно, ретельно перемішати.
Рівномірно викласти у форму для запікання, рясно змащену вершковим маслом. Шар пюре виходить близько 1 см або трохи менше. Можна відправити «тарілочку» у розігріту духовку (температура 180-200 градусів) хвилин на 10-15.
Кожен шматочок риби запанірувати у борошні, умочити у збите яйце, потім - у сухарі. Швидко обсмажити рибку на розпеченій з олією сковороді. Підготовлені таким чином шматочки викласти на картопляну «тарілочку».
Страву рясно засипати порубаною зеленою цибулею (порей).
Можна на одну половину покришити подрібнені каперси і додати трохи сметани, іншу - «розмалювати» майонезом.
Злегка присипати все тертим сиром і знову в духовку хвилин на 15-20, не більше. Температуру збільшити до 200-220 градусів.
Можна подавати прикрасивши зеленню і скибочками лимона.
Рецепти з фото готовим домаЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салата из морепродуктов http://recepti.biz.ua
recepti.biz.ua салаты из рыбы и морепродуктов рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter