Рибка на плоту
- Риба (амур білий) 1.5 кг
- Помідор
- Кріп 0.5 пуч.
- Сіль
- Перець чорний (горошком) 1.5 ч.л.
- Естрагон (сухий) 2 ст.л.
- Чай 1.5 ст.л.
- Олія оливкова
Рибку добре очистити, зсередини все прибрати. Із голови вийняти зябра, а голову залишити на "плечах". Добре промити і обсушити.
Приправа: сіль, перець чорний горошком, естаргон сухий і чай копчений.
Усе потовкти у ступці.
Потім додати оливкової олії до густої в'язкої маси.
Начинка.
Томати нарізати дрібними кубиками.
Кріп дрібно нарізати.
Усе змішати з ложкою приправи.
Начинити рибку, щільно "набиваючи" начинку в голову і черевце.
Щільно зав'язати рибку нитками. Потім обмазати приправою.
Приготувати пліт - вишневі гілочки нарізати так, щоб вони зручно лягли на решітку.
Покласти їх на грати, а внизу деко, застелене фольгою.
Рибку покласти на пліт - на вишневі гілочки.
Довести до готовності при 180°С - рибка зарум'яниться.
Готовим со вкусом - американские салаты рецепты.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - смачна вечеря рецепти. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Авокадо салат рецептКулинарные рецепты
Рецепт праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Гидронефроз. Эффективное лечение - как приготовить почки говяжьи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter