Рибка на перині під яблучним простирадлом
- Філе рибне 400 г
- Картопля 700 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Яблуко 2 шт.
- Сухарі панірувальні
- Коньяк 50 г
- Приправа (для риби)
- Перець червоний (мелений)
Замаринувати рибу у спеціях, червоному перці, додати коньяк.
Kартоплю очистити, помити, порізати кільцями, перемішати із сіллю, спеціями.
Hа деко змащене 1 ст. л. олії укласти картоплю.
Hа неї цибулю, нарізану кільцями, моркву, натерту на тертці, трохи посолити.
Зверху покласти замариновану рибку.
Яблука почистити, натерти на крупній тертці, змішати зі сметаною і 1 ст. л. розтопленого масла.
Укласти зверху рибки, присипати панірувальними сухарями і поставити запікатися на 60 хвилин при 200°С.
Подавати гарячою.
Безумно вкусные рецепты блюд - рождественские рецепты выпечки. Кухонные Принадлежности.
Рецепт свиной рульки от юлии высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепт фаршированые перцы диетический. Рецепты диетических блюд при холицистите.
Салат с папоротником и КурицейА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Здесьрецепти гарячих страв
recepti.biz.uaВкусные быстрые и простые рецепты Десертов
Пасха рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter