Рибка на овочевій "подушці"
- Сьомга (форель) 500 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 150 г
- Сіль
- Перець чорний
- Соус соєвий
- Лимонний сік
Зробити з риби філе, зняти шкірку, поділити на порційні шматки розміром 6 см на 10 см. Замаринувати рибу з сіллю, перцем, соєвим соусом і лимонним соком. Спасерувати разом цибулю та моркву. Викласти рибку на деко, змащене вершковим маслом, на рибку покласти гіркою обсмажені овочі і залити зверху майонезом. Поставити на 25 хвилин у духовку.
Первые блюда рецептыОколо 2000 рецептов
Кулинарные рецепты: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Простые рецепты.
Рецепт лаваш на грилеКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить вкусный шашлык: торт кукла рецепт с фото. Мультиварка Philips.
Семга под шубой - рецепты вкусных салатов. Как приготовить летний салат.
www.recepti.biz.ua рецепты приготовления рыбы на пару
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter