"Рибка моя"
- Риба (червона, кижуч) 1 кг
- Розсіл (огірковий) 400 мл
- Борошно 150 г
- Яйце 3 шт.
- Олія рослинна 10 ст.л.
- Рис (басматі) 2 скл.
- Ікра червона 150 г
- Базилік (сушений)
Рибу червону обробити на порційні шматки, замаринувати у розсолі хвилин на 40. Викласти у чашу, додати сушений базилік і зробити ледачий кляр: розбити яйця, перемішати з рибою, насипати борошно туди ж і, закривши чашу кришкою, струснути гарно.
На розігріту сковороду налити олію, дочекатися, коли піде ароматний запах, і викласти рибу ложкою.
Рис промити і відварити.
На тарілку викласти листя салату, гіркою - відварений рис.
"Оточити" тонконарізаним помідором, покласти ложечку червоної ікри, гілочку петрушки і поруч - рибку!
Салаты вкусные рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Паска рецепти з фото готовим домапаска рецепти з фото
Рецепты быстрой и вкусной диеты: мимоза рецепт салата. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter