Рибка "Морська німфа"
617
інгредієнти:
- Філе риби морської 800 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Спеції
- Сухарі панірувальні
- Борошно
- Сік лимонний
- Олія рослинна
Рибу помити, нарізати на шматочки. Викласти у миску шарами, кожен шар трохи присолити і полити соком лимона, поставити у холодильник на 3-4 години (на ніч).
В окремій мисці змішати сухарі, борошно, спеції.
Яйця збити трохи виделкою і опустити туди кілька шматочків риби (ті що смажити).
Розігріти сковорідку з олією. Шматочки риби обваляти у сухарях.
Обсмажити (як виклали першу партію на сковорідку смажити, іншу покласти у яйце, нехай маринується).
Рецепты закусок: холодные закуски рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта медовика.
Рецепты для мультиварки, вкусно: салат с свежими шампиньонами. Рецепты Для Мультиварки.
Мимоза салат рецепт с плавленым сыромРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі