Рибка масляна в паніровці
- Риба 700 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Приправа (для риби)
Шматки риби обмити, луску зчистити.
Злегка обсушити оброблену порційно рибу.
Злегка збити яйце в глибокій і широкій мисці, покласти шматки риби, посипати приправою. Посолити.
Дати настоятися хвилин 15.
Розігріти сковороду, влити олію. Обсмажити шматки риби з двох боків до золотистої скоринки, посипаючи кожну сторону панірувальними сухарями.
Подати до столу з гарніром: картопляним пюре, гречкою, салатом із зелені та овочів.
Салаты рецепты - мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты - рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
Как приготовить вкусный шашлык: приготовление пасты в мультиварке.
ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим рыбу - салаты с фото.
Очень вкусные пироги: пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter