Рибка масляна в паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
569 Рибка масляна в паніровці
Фото - Рибка масляна в паніровці
інгредієнти:
  • Риба 700 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль
  • Сухарі панірувальні 3 ст.л.
  • Приправа (для риби)

Шматки риби обмити, луску зчистити.

Злегка обсушити оброблену порційно рибу.

Злегка збити яйце в глибокій і широкій мисці, покласти шматки риби, посипати приправою. Посолити.

Дати настоятися хвилин 15.

Розігріти сковороду, влити олію. Обсмажити шматки риби з двох боків до золотистої скоринки, посипаючи кожну сторону панірувальними сухарями.

Подати до столу з гарніром: картопляним пюре, гречкою, салатом із зелені та овочів. 

 

салати з сьомгою

Салаты рецепты - мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты - рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.

Как приготовить вкусный шашлык: приготовление пасты в мультиварке.

ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Готовим рыбу - салаты с фото.

Очень вкусные пироги: пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter