Рибка-кефірка
- Риба (пікша, тріска, сайда, хек) 2 шт
- Цибуля ріпчаста 2 шт
- Морква (середня) 2 шт
- Селера (коренева, невеликий шматочок)
- Кефір 1 ст.
- Олія рослиинна 2 ст.л.
- Зелень (петрушка, кріп, якщо любите - кінза)
- Сир твердий 100 г
Рибку середнього розміру почистити, розрізати на шматки. Зрізати філе з кісток. Посипати сіллю, перцем, приправою для риби з обох сторін і скласти по два шматочки, попарно, валетиком. Залишити на 30 хвилин. Тим часом почистити цибулю, моркву і селеру. Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву і селеру натерти на крупній тертці.
Готувати можна в широкій каструлі на вогні або в духовці. Я запікала в духовці.
На дно форми налити олію, викласти цибулю.
Потім викласти суміш моркви з селерою. До речі, якщо у вас немає селери, можна обійтися і без неї.
Поверх овочів викласти шматки риби.
Залити кефіром так, щоб він тільки покривав рибу. Поставити в гарячу духовку.
Якщо вирішили готувати на вогні, то як тільки риба закипить, треба зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати до готовності.
Через 25 хвилин рибу дістати, посипати невеликою кількістю тертого твердого сиру, і розкласти для прикраси кільця цибулі-порею (не обов'язково). Знову поставити в духовку до зарум'янювання.
Подавати з картоплею, рясно посипавши зеленню. Смачного!.
Бите скло десерт рецепт фотоРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Рыбная Икра - Цены на Рынке - оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Мультиварки для выпечки: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями. Мультиварка Philips.
Приготовление плова рецепт. Рецепт приготовление плова.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салата из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Салаты из яблокМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter