Рибка "Капітана Флінта"
- Риба свіжа (кета) 1 кг
- Морква 1 шт
- Часник 2 зуб.
- Помідор 1 шт
- Майонез 100 г
- Приправа
- Сіль (за смаком)
- Сир твердий 50 г
- Масло рослинне (для змащування) 20 мл
Набір продуктів.
Рибу чистимо, у мене залишався шматок кети. Розрізаємо вздовж хребта навпіл.
Укладаємо рибу у змащену маслом форму. Зверху кладемо натерту моркву, змішану з видавленим часником і майонезом. (У мене залишався готовий салат).
Посипаємо зверху сіллю, приправою для риби.
Зверху укладаємо другий шматок риби. Присолюємо.
Ріжемо помідор. Укладаємо зверху риби, покриваємо майонезом.
Прикрашаємо зверху тертим сиром. Ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Дістаємо смакоту з духовки.
Подаємо на вечерю.
www.recepti.biz.ua фото рецепты консервации овощей
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - смачна вечеря рецепти. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
www.recepti.biz.ua Украинский борщ рецепт
www.recepti.biz.ua пасха рецепт
Немецкая кухня рецепты с фото вторыеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
http://recepti.biz.ua праздничные новогодние рецепты блюд
Простые рецепты блюд - чанахи рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter