Рибка із сюрпризом
- Короп 1.5 кг
- Печериці 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сухарі (мелені) 3 ст.л.
- Масло вершкове 120 г
- Сіль
- Перець
- Сир твердий 50 г
Добре промити гриби, нарізати їх тонкими пластинами.
Скласти у сотейник, додавши 1/3 масла, сіль, перець і 2 ст. л. води. Закрити сотейник кришкою і тушкувати гриби на слабкому вогні 10-15 хвилин.
Очищену і випатрану рибу натерти зовні і всередині сіллю.
Масло розтерти із сирими жовтками, меленими сухарями і білками, збитими у піну.
Додати гриби і перемішати, посолити і поперчити.
Упоперек риби зробити надрізи. Заповнити готовим фаршем черевце риби, викласти на деко, полити розтопленим маслом і запікати у духовці при 170 градусах 25 хвилин.
Дістати рибу з духовки і посипати тертим сиром, відправити в духовку ще на 20 хвилин.
Куриные рулеты в беконе с ананасовой начинкой www.recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты кекс столичный. Рецепт столичного кекса.
Кулинарные рецепты фотографиями www.recepti.biz.ua
Творог интернет-магазин - печенье из творога розочки.
Готовим со вкусом - рецепты с творогом фото.
Рецепты индийская кухня дал. Рецепты блюд индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter