Рибка із овочами
601
інгредієнти:
- Філе рибне (минтай)
- Овочі заморожені 1 упак.
- Цибуля
- Томатна паста
Нарізати цибулю на кубики і обсмажити до золотистого кольору у невеликій кількості олії. До цибулі додати попередньо розморожені овочі і трохи протушкувати. Додати томатну пасту, посолити і поперчити. Щe трохи протушкувати. Розморожене філе риби порізати на порційні шматочки і викласти на деко (трохи присолити). Зверху на рибу викласти тушковані овочі, накрити фольгою і поставити у розігріту духовку до готовності (30-40 хвилин). Подавати із відвареним рисом або пюре.
Поилки для домашней птицы: рецепт салата курица в перьях.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі