Рибка із морквою
- Риба (філе тріски) 1 кг
- Морква 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія соняшникова
Цибулю нарізати не дуже дрібно, обсмажити на соняшниковій олії до золотистого кольору.
Філе тріски розкласти у ємність для готування у духовці.
Посолити, поперчити.
Зверху на філе викласти цибулю і поставити у духовку (185 градусів) на 20 хвилин.
Очистити моркву і натерти на крупній тертці.
Обсмажити моркву, можна спасерувати під кришкою до м'якості.
Дістати рибку з духовки і викласти на неї моркву, повернути у духовку на 10-15 хвилин.
Куриный рулет в бутылкекуриный рулет
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: приготовление брокколи и цветной капусты.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат невеста рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Рецепт домашний майонезКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter