Рибка із апельсинами
670
інгредієнти:
- Риба (короп) 1 шт.
- Апельсин 2 шт.
- Сіль
- Приправа для риби
Рибу помити, зробити поперечні надрізи через кожні 4-5 см. Посолити, натерти спеціями.
Апельсин очистити, розділити на часточки (можна їх розрізати уздовж). Викласти на деко апельсин, зверху рибку і потім знову апельсин.
Відправити у духовку, розігріту до 200°С хвилин на 40 (вага риби близько 2 кг).
На гарнір - запечена цвітна капуста.
Выбирайте меню на Пасху - рецепт пасхи. Пасхальные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі