Рибка і броколі під соусом "Польський"
717
інгредієнти:
- Броколі заморожена 200 г
- Риба масляна 400 г
- Масло вершкове 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Зелень 2 ст.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
Капусту, не розморожуючи, відварити.
Рибу відварити, наливши більше води, щоб вийшов жир. Очистити, підготувати до подачі.
Приготувати соус.
Яйця відварити круто, охолодити, очистити і дрібно нашаткувати.
Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати.
Вершкове масло розтопити, з'єднати із підготовленими яйцями і зеленню.
Додати лимонний сік.
Прогріти до 70 градусів.
Подати соус до страви з риби, капусти.
Рибку і капусту викласти.
Усе полити соусом і подати на стіл.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Сертификат психолога РОССТАНДАРТ: психолог лариса ренар. Психолог семейный.
www.recepti.biz.ua домашний майонез рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі