Рибка фарширована, заливна
- Пеленгас (щука) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сало
- Креветки 100 г
- Яйце куряче (варене) 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Зелень свіжа
- Желатин
Рибу почистити, зняти шкіру, відділити від кісток. М'якоть риби, шматочок сала, цибулю, хліб - перекрутити на м'ясорубці, отриманим фаршем начинити шкіру. Запекти в духовці до готовності.
Заливне: з рибних кісток, плавників і креветок зварити бульйон, посолити, поперчити, додати желатин, процідити. Викласти креветки на тарілку, залити бульйоном, після застигання покласти готову, холодну рибку. Прикрасити. Лебеді з яєць. Комиші - вода + борошно, скрутити маленькі очеретинки і обваляти в каві.
Рецепты с фото: салаты с редькой рецепты с фото.
Рецепты с малиной: рецепт пончики с чесноком. Очень вкусные пончики.
www.recepti.biz.ua салат с Вареной Курицей
Срочное фото. Срочная полиграфия: кулинарные рецепты с фотографиями. Посуда Эксперт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты.
Кулинарно-домашние сайты. Кулинарный сайт квасим баклажаны.
www.recepti.biz.ua кулинарный рецепт торта наполеон фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter