Рибка фарширована
- Риба
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник
- Перець мелений чорний
- Сіль
- Яйце куряче 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
Рибку відокремити від шкірки з боку черева.
Біля хвостика перерізати хребет, потім біля голови.
Відокремлену тушку проварити 5 хв. Можна у мікрохвильовці у пакеті.
Відділити м'ясо від кісток і пом'яти руками.
У фарш додати 2 яйця. Цибулю і часник порізати у блендері, додати сіль і перець. Повинно бути трохи пересолене. Якщо риба не жирна, то можна натерти на тертці вершкового масла трохи.
Запхнути у тушку, але не дуже щільно, оскільки може лопнути.
Зашити нитками, викласти на деко і натерти майонезом для отримання золотистої скоринки, під рибу постелити пергамент або рукав, щоб не пристала до деко.
Запікати в духовці 45-50 хв при 180 градусах. Дати охолонути, можна на ніч покласти в холод, потім вона легко ріжеться.
Якщо є гриль, то у кінці (5-10 хв) можна підрум'янити рибку.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт торта из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Мясные салаты к праздничному столуМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты супов на каждый день: рецепт суп гуляш. Поможем выйти замуж в Германию.
Как вкусно приготовить мясо: рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Маковый торт царица эстер от бабушки эммыТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter