Рибка фарширована
773
інгредієнти:
- Філе рибне 4 шт.
- Сир твердий
- Масло вершкове
- Зелень
- Часник 2 зуб.
- Яйце
- Борошно
- Сухарі панірувальні
Сир, підморожене вершкове масло натерти на крупній тертці, зелень посікти, часник подрібнити. Усе добре перемішати.
Підготувати все для панірування: яйце злегка збити, у борошно додати приправу для риби, сухарі.
На половинку філе викласти 1 ст. л. начинки.
Скласти навпіл і закріпити зубочисткою. Запанірувати - борошно, яйце, сухарі.
Обсмажити до готовності на розігрітій з олією сковорідці. Приблизно хвилин 7-10.
Рецепты Приготовления: рецепт салата курица в перьях. Готовим со вкусом.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепт суп гуляш. Вкуснейшие рецепты тут.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі