Рибка червона
- Риба (червона, горбуша) 1 шт.
- Маслини (без кісточок) 1 бан.
- Грейпфрут 2 шт.
- Селера (стебла) 2 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія оливкова 30 мл
- Спеції (сіль, перець, паприка)
- Сік лимонний
Рибу почистити, помити, нарізати на порційні шматки - стейки. Укласти у змащене олією деко, посолити, поперчити, скропити лимонним соком. Запекти у розігрітій духовці 30 хвилин.
Маслини розрізати на 2-4 частини.
Петрушку нашаткувати, селеру нарізати тонкими пластинками.
М'якоть грейпфрута очистити, нарізати на невеликі шматочки. Натерти цедру. Із очищених плівок віджати сік. Його знадобиться близько 50 мл. Змішати цедру, сік і м'якоть.
Змішати частини грейпфрута, маслини, зелень, додати оливкову олію, паприку, посолити.
Дістати готову рибку, накрити шубкою-соусом і подати у якості гарячої страви.
На гарнір приготувати рис із овочами.
Рецепты тортов - рецепты украшения для тортов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты Закусок - рецепти святкових закусок. Очень вкусные закуски.
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского.
Рецепты в постСтатья о Великом посте
Маковый торт. Маковый пирог маковый торт рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter