Рибка "Без проблем"

ДРУГІ СТРАВИ
660 Рибка "Без проблем"
Фото - Рибка
інгредієнти:
  • Риба (свіжа, сазан) 1.6 кг
  • Сіль
  • Часник
  • Зелень
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно
  • Спеції (для риби)
  • Молоко

Рибка Рибку очистити, помити, нарізати на порційні шматочки, натерти спеціями для риби (можна додати молоко) і залишити маринуватися години на 2-3 (можна на ніч). Вийняти, запанірувати у борошні, потім змочити у яйці, розведеному в молоці (1/4 склянки на яйце), і обсмажити в олії з двох сторін на середньому вогні.

Рибка Заправка: часник подрібнити і скласти у невелику, глибоку чашку і налити склянку кип'яченої холодної води, посолити.

фото Рибка Кожен шматочок узяти обережно виделкою і вмочити у приготовлену заправку, а потім покласти на тарілку. Прикрасити зеленню. На гарнір - салат зі свіжих овочів.

Праздничные рецепты - смачна кутя рецепт. Простые рецепты блюд.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления мясных салатов.

Печи-мангалы Vesta - рецепт лаваш на гриле.

Майонез из молока в домашних условияхПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла

Наборы для украшения тортов: медовик торт. Купить кондитерку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter