Рибка "Без проблем"
- Риба (свіжа, сазан) 1.6 кг
- Сіль
- Часник
- Зелень
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Спеції (для риби)
- Молоко
Рибку очистити, помити, нарізати на порційні шматочки, натерти спеціями для риби (можна додати молоко) і залишити маринуватися години на 2-3 (можна на ніч). Вийняти, запанірувати у борошні, потім змочити у яйці, розведеному в молоці (1/4 склянки на яйце), і обсмажити в олії з двох сторін на середньому вогні.
Заправка: часник подрібнити і скласти у невелику, глибоку чашку і налити склянку кип'яченої холодної води, посолити.
Кожен шматочок узяти обережно виделкою і вмочити у приготовлену заправку, а потім покласти на тарілку. Прикрасити зеленню. На гарнір - салат зі свіжих овочів.
Праздничные рецепты - смачна кутя рецепт. Простые рецепты блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления мясных салатов.
Печи-мангалы Vesta - рецепт лаваш на гриле.
Майонез из молока в домашних условияхПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Наборы для украшения тортов: медовик торт. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter