Рибка "bella donna"
- Лосось (горбуша) 200 г
- Тісто листкове 400 г
- Сіль, білий перець
- Соус (песто зелений) 1 ч.л.
- Зелень (кріп, цибуля) 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Вершки 100 мл
- Сир вершковий (м´який) 100 г
- Мигдаль (смажений) 30 г
- Асорті овочеве (броколі, цвітна капуста, болгарський перець, зелений горошок, морква) 500 г
Листкове тісто розморозити і розкачати. Рибу розморозити.
Викласти рибне філе на шматочки листкового тіста, посолити і поперчити білим меленим перцем.
Дрібно нарубати кріп і цибулю.
Рибне філе змастити готовим зеленим песто і посипати зеленню кропу та цибулі.
Укутати рибку у тісто.
Змастити яйцем і поставити в розігріту до 180°C духовку на 20 хвилин.
Соус.
Підсмажити мигдаль на сухій сковорідці.
Підігріти вершки і додати в них вершковий сир, а потім - підсмажений мигдаль, протушкувати на мінімальному вогні все разом.
Овочі відварити у підсоленій воді або приготувати у пароварці.
Оформити страву.
Рецепты приготовления блюд - салати з фото рецепти. Как приготовить летний салат.
рецепты праздничного новогоднего стола
Рецепт салат из креветок и авокадо. Рецепт салата из авокадо.
Простые рецепты вкусных салатов - праздничные салаты на новый год. Танцы-повторялки для детей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter