Рибка

ДРУГІ СТРАВИ
671 Рибка
Фото - Рибка
інгредієнти:
  • Пангасіус філе 1 кг
  • Майонез
  • Приправа (куркума, паприка, лавровий лист, хмелі-сунелі, чорний перець, сіль)
  • Лимон 0.5 шт.

Рибка - тане в роті, а не в руках інгредієнти Розморозити рибку, помити, обсушити.

Рибка - тане в роті, а не в руках Насипати приправи: куркума, паприка, хмелі-сунелі, чорний перець, сіль.

фото Рибка - тане в роті, а не в руках Змастити філе майонезом.

Рибка - тане в роті, а не в руках Пангасіус філе Зверху покласти лимон (порізати часточками) і лавровий лист.

Рибка - тане в роті, а не в руках Майонез Запікати в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.

Рецепт и история Киевского торта. Рецепт Киевский торт.

recepti.biz.ua рецепты блюд из молок осетровых рыб

http://recepti.biz.uaПраздничное агентство. Праздничная компания

Окрошка на воде и сметанеВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Печенье конвертики с повидломПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter