Рибка
- Сьомга 3 кг
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець чорний горошком 6 шт.
- Гвоздика мелена 0.25 ч.л.
- Коріандр 2 ч.л.
- Кмин 2 ч.л.
- Мускатний горіх 1 ч.л.
- М´ята (сушена) 3 ч.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Цукор-пісок 2 ч.л.
- Кунжутне насіння 3 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез пісний 0.33 упак.
- Маслини
- Олія рослинна
- Зелень
Рибину почистити і випатрати. Порізати на порційні шматки (медальйони).
На дно каструлі покласти лавровий лист і посипати трохи спеціями. Викласти перший шар риби. Знову спеції, цукор і кунжут. Так продовжувати, доки шматки рибки не закінчаться. Вичавити сік з половини лимона зверху на рибу. Виставити у прохолодне місце на ніч. Зранку перемішати рибку.
Мариновану рибу викласти на деко, змащене олією. Викласти цибулю кільцями. Залишки маринаду змішати із пісним майонезом і вилити на рибку.
Запікати в розігрітій до 200°С духовці хвилин 40 (до готовності).
Прикрасити зеленню та маслинами. Подавати з відварним рисом.
Доставка готовой еды на неделю - салати на кожний день.
Салат с Курицей, орешками и сухариками http://recepti.biz.ua
Рецепты салатов на любой вкус: салат с белыми грибами.
Приготовление Яблочного штруделя. Яблочный штрудель рецепт.
Рецепт салата мимозаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter