Рибка
667
інгредієнти:
- Філе риби 1 кг
- Цибуля 4 шт.
- Сметана 4 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Яйце 4 шт.
- Олія
- Сіль, перець, зелень
Філе риби нарізати на порційні шматочки, посолити, поперчити, обваляти в борошні, обсмажити. Цибулю порізати кільцями, обсмажити окремо. Рибу, цибулю викласти на сковороду, змастити сметаною і поставити в духовку на 5 хвилин. Збити білки, залити ними рибу. Жовтки цілі укласти зверху, запікати ще в духовці. Подавати в сковороді, прикрасити зеленню.
Блюда из рыбы рецепт recepti.biz.ua
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт приготовление заварного крема. Рецепт заварного крема для наполеона.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі