Рибацька трапеза
- Кaртопля 700 г
- Яйце 4 шт.
- Філе оселедця 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 50 мл
- Молоко 125 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Кріп
Оселедець розморозити, помити і обробити на філе, ретельно вибираючи усі кістки.
Нарізати на невеликі шматочки і відкласти у сторону.
Цибулину очистити і дрібно нарізати.
Картоплю очистити, помити, нарізати кружечками.
Викласти у змащену жиром сковороду. Посолити. Додати суміш прянощів для риби.
Зверху на картоплю укласти рівним шаром оселедець.
Зверху посипати дрібно нарізаною цибулею, присипати борошном, залити олією, посолити, поперчити.
Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні 30 хвилин.
Розігріти духовку до 200 градусів і збити молоко з яйцями. Цією сумішшю залити картоплю з рибою і поставити у духовку, щоб яйця затверділи. У кінці включити гриль для рум'яної скоринки.
Готову страву посипати рубаним кропом.
Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности. Мясные консервы
Здесьсалати з квасолею
recepti.biz Консервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Плов рецепт приготовления классическийУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт салат морепродукты http://recepti.biz.ua
Песочный пирог с яблоками рецептыпесочный пирог с яблоками
Рецепт торт медовик мишка тут
Мясо под майонезом http://recepti.biz.ua
Домашнии Рецепты на любой вкус: майонез домашний.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter